Позив за предаваче

Starting on Mart 15, 2017 22:48
Hits: 1412

Поштовани, На основу члана 22, става 1 Закона о обављању саветодавних и стручних послова у области пољопривреде, обука и усавршавање пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача, поред осталог, обухвата и организовање едукације - тренинга пољопривредних саветодаваца у сарадњи са домаћим и страним образовним и истраживачким институцијама и стручњацима. Институт за примену науке у пољопривреди (ИПН) као овлашћена организација, по решењу Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде бр. 119-01-220/2010-03 од 8.9.2010. године, као и на основу Годишњег плана усавршавања пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача за 2017. годину који укључује и план одржавања годишњег семинара саветодаваца, организује доле наведене едукације.

ИНСТИТУТ ЗА ПРИМЕНУ НАУКЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ OБЈАВЉУЈЕ
ДАНА 15.03.2017. ГОДИНЕ:
ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРЕДАВАЧЕ ЗА ЕДУКАЦИЈЕ САВЕТОДАВАЦА ЗАМодул 3: Сушење воћа - преузети овде
Модул 4: Кукурузни пламенац и златица – интеракција и утицаји -
преузети овде
Модул 5: Оцена исплативости инвестиција у пољопривреди -
преузети овде
Модул 7: Управљање ризицима у пољопривреди -
преузети овде
Модул 8: Сеоски туризам у функцији одрживог руралног развоја -
преузети овде
Модул 10: Израда промотивних и маркетиншких комуникационих кампања -
преузети овде
Модул 11: Групе за решавање проблема у пољопривреди – алат за изградњу заједничке мреже размене знања између пољопривредника и саветодаваца -
преузети овде
Радионица 2: FADN валидација података -
преузети овде
Радионица 3: Рaзумевање, објашњење, и вредновање резултата појединачног годишњег економског извештаја са пољопривредног газдинства, анализа конкурентности и поређење у групи (бенчмаркинг) -
преузети овде
Радионица 4: Примена уређаја за утврђивање потреба биљака за азотом - пољске/лабораторијске брзе тест методе -
преузети овде

Пријавe са радном биографијом – CV - преузети овде (формат CV за лакше попуњавање) доставити најкасније до 22.03.2017. године, на имејл адресу: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или писаним путем на адресу Институт за примену науке у пољопривреди, 11000 Београд, Булевар деспота Стефана 68б, П.фах 43.
Овим позивом се обавештавају потенцијални предавачи да се наведене едукације финансирају од стране Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије, те да у случају да Министарство из било ког разлога не изврши уплату средстава намењених за едукацију, изабрани предавачи ће бити обавештени благовремено.
Додатне информације могу се добити на број телефона: 011/2751 622. Контакт особе: др Наташа Толимир (064 843 5305) и др Славица Чолић (064 843 5308).

Извор: ИПН