Najava: Zimska škola - PSSS Čačak

On Decembar 03, 2019
Posted by Administrator
Categories: Dogadjanja
Hits: 134

PSSS Čačak održaće Zimsku školu za poljoprivredne proizvođače u periodu od 3.12.2019 do 05.12.2019. godine. Zimska škola za poljoprivredene proizvođače traje 3 dana i održaće se u Gornjem Milanovcu  Opština sala Opštine Gornji Milanovac ,Čačku Restoran,, Lovac,, i Guči  restoran ,,Zlatna Potkovica,,. Na predavanjima će biti izložene teme iz stočarstva, ratarstva, voćarstva, zaštite bilja, organske proizvodnje, kao i iz oblasti agrarne politike koje se odnose na zadrugarstvo i mere IPARD programa u Srbiji, osim tema koje su navedene prisutni poljoprivredni proizvođači će imati priliku da čuju predavanje iz oblasti agroekonomije koje se odnosi na troškove na troškove na poljopriivrednom gazdinstvu, računovodstvu, penzijskom i socijalnom osiguranju, osiguranju useva  i kredita u poljoprivredi i PDV  u poljoprivredi.

Na predavanjima će biti prezentovana tema iz oblasti zaštite bilja preporučena od PISa, diverzifikacija prihoda na poljoprivrednom gazdinstvu, prerada poljoprivrednih proizvoda i povećanje kvaliteta mleka primenom dobre higijenska prakse na poljoprivrednim gazdinstvima.

Cilj održavanja seminara  je da se poljoprivredni proizvođači upoznaju sa novinama u poljoprivrednoj proizvodnji, I sa merama agrarne politike.