OДРЖАНА ЕДУКАЦИЈА НАЧИН, УСЛОВИ И ОРГАНИЗАЦИЈА РАДА У СЕКТОРУ ПРОИЗВОДЊЕ ХРАНЕ У НАМЕТНУТИМ ОКОЛНОСТИМА УСЛЕД ПОЈАВЕ ВИРУСА COVID-19

On Maj 05, 2020
At Beograd
Posted by Administrator
Hits: 446

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Институт за примену науке у пољопривреди и USAID, у оквиру пројекта Конкурентна привреда, организовали су 28. априла 2020. године, едукацију на тему: „Начин, услови и организација рада у сектору производње хране у наметнутим околностима услед појаве вируса COVID-19“.
Едукацију је отворила и модерирала др Наташа Толимир, коордиатор за едукације Института за примену науке у пољопривреди.

Едукација је била намењена пољопривредним саветодавцима 35 пољопривредних саветодавних и стручних служби Републике Србије, као и научним радницима и стручним сарадницима Института за примену науке у пољопривреди.
Предавачи на едукацији били су Пројект менаџери USAID пројекта Kонкурентна привреда, Саша Рашковић и Милијан Мараш.
 
Циљ едукације био је да сви учесници у производњи хране добију практичне инструкције и савете како организовати рад у условима пандемије, али и на који начин да организују пословне активности после завршетка пандемије, а све са циљем да се у производно-прерађивачком сектору обезбеди безбедан рад запослених и да се у ланцу производње и трговине храном обезбеди здравствено сигуран и безбедан крајњи производ.


Презетација:

Начин услови и организација рада у сектору производње хране у наметнутим околностима

Извор: ИПН