POZIV ZA PRIJAVU ZA UČEŠĆE NA SEMINARU POLJOPRIVREDNE SAVETODAVNE I STRUČNE SLUŽBE REPUBLIKE SRBIJE U 2021. GODINI

Obaveštavamo Vas da Seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije organizuju Institut za primenu nauke u poljoprivredi Beograd i Centar za usavršavanje poljoprivrednih savetodavaca i proizvođača Novi Sad, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodina.

Seminar će se održati u periodu od 13. do 15. decembra 2021. godine, u Vrnjačkoj Banji, u hotelu Fontana. Fokus ovogodišnjeg skupa biće savetodavni rad u poljoprivredi u uslovima prouzrokovanim pandemijom na globalnom nivou, digitalizacija, precizna poljoprivreda i agroekologija. Program skupa dostavićemo blagovremeno.

Dolazak i registracija učesnika predviđena je 13. decembra, od 10:00 do 12:30 časova, a svečano otvaranje skupa planirano je za 14:00 časova.

Napomena: Za registraciju na Seminar potrebno je pridržavati se epidemioloških mera koje je propisala Vlada Republike Srbije, a koje su neophodne za nesmetan boravak u hotelu (posedovanje digitalnog zelenog sertifikata ili negativnog antigenog testa ne starijeg od 48 časova). U slučaju potrebe biće organizovan brzi antigeni test.

Za učesnike koji nisu u mogućnosti da Seminaru prisustvuju uživo, biće omogućeno onlajn praćenje. Detalji o načinu onlajn učešća biće objavljeni blagovremeno.

Učesnici seminara dobiće Potvrdu o završenoj pojedinačnoj edukaciji/treningu. Potvrda je validna za dobijanje Licence za obavljanje savetodavnih poslova u poljoprivredi (Pravilnik o bližim uslovima za izdavanje licence za obavljanje savetodavnih poslova, „Sl. glasnik RS“, broj 80/10 od 30. jula 2014. godine) samo ukoliko je polaznik u momentu pohađanja Seminara ispunjavao sve uslove propisane članom 9 Zakona o obavljanju savetodavnih i stručnih poslova u oblasti poljoprivrede („Sl. glasnik 30/10 od 07. 05. 2010.) i članom 2 Pravilnika o bližim uslovima za izdavanje licence za obavljanje savetodavnih poslova u poljoprivredi („Sl.glasnik RS“, broj 80/10 od 30. jula 2014. godine).

Seminar pripada Oblasti – Savetodavni poslovi u poljoprivredi.

Kotizacija iznosi 9.600,00 RSD  i uključuje i promo materijal.

Broj mesta ograničen je na 30 učesnika.

Rok za prijavu za učešće na seminaru je ponedeljak, 6. decembar 2021. godine. Prijavljenim za učešće Institut će 7. decembra dostaviti predračun, na imejl koji je dat prilikom prijave. Rok za uplatu Kotizacije je petak 10. decembar 2021. godine.

Po uplati Kotizacije učesnicima Seminara biće dostavljen Program i dodatne informacije u vezi sa registracijom i učećem.
Prijava učesnika: link

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona (broj 011/275 16 22), radnim danom od 10-15 časova. Kontakt osobe: dr Slavica Čolić (064/8435308) i dr Nataša Tolimir (064/8435305). e-mail: edukacije @ipn.co.rs

Izvor: IPN