Prijava godišnje proizvodnje grožđa

Više
27 okt 2021 08:16 #47749 od Kostić-Đorđević Mimica
Upis proizvođača grožđa u Vinogradarski registar i proizvođača vina u Vinarski registar se odvija konstatno i nije vremenski ograničen.
Svakom proizvođaču grožđa prilikom upisa dodeljuje se registarsi broj i izdaje izvod iz registra sa brojem vinogradarske parcele i grafički prikaz tih parcela. Proizvođač grožđa može da ima samo jedan registarski broj.
Registarski broj koji je jednom dodeljen proizvođaču grožđa ne može biti dodeljen nekom drugom proizvođaču grožđa u slučaju njegovog brisanja iz registra. Proizvođač se briše iz registra ako podnese zahtev za brisanje na osnovu odluke o prestanku obavljanja delatnosti.
Promenu podataka o godišnjoj proizvodnji grožđa sa radnih vinogradarskih parcela u cilju određivanja proizvodnog potencijala, proizvođač grožđa prijavljuje ministarstvu svake godine najkasnije do 15.11. tekuće godine.
Proizvođači grožđa informacije vezane za upis u Vinogradarski registar mogu naći na sajtu MPŠV-a, www.minpolj.gov.rs/vinogradarski-registar/
Proizvođači vina informacije vezane za upis u Vinarski registar mogu naći na sajtu MPŠV-a, www.minpolj.gov.rs/vinarski-registar/

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.409 sekundi
Powered by Kunena Forum