ePijacaSrbije

Više
18 apr 2020 16:57 #41012 od Anđelković Stefanija
Odlukom Vlade Srbije o zabrani okupljanja više ljudi na malom prostoru i drugim preporukama sa ciljem da se zaštiti zdravlje stanovništva, zelenе pijacе su zatvorene do daljnjeg.
Danas, kupci koji su navikli da kupuju voće, povrće i druge namirnice od domaćih proizvođača, mogu to učiniti putem platforme e-pijaca Srbije.

Ministarstvo poljoprivrede je pokrenulo rad platforme pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da omogućimo proizvođačima kvalitetne hrane direktan kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije.

Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, ova platforma treba donekle da zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.
Dovoljno je uneti WEB adresu pijaca.minpolj.gov.rs , zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava”, a zatim i kliknuti na “Registracija proizvođača”.

Kada "Registrujete domaćinstvo" obavezno je uneti email adresu jer dobijate povratnu informaciju na Vaš email o korisničkom imenu i lozinki. Kada Vam stigne email od ePijaca sa korisničkim imenom i lozinkom pristupate "Registraciji proizvođača" gde registrujete Vaš proizvod u skladu sa Vašom proizvodnjom. Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta/Global Gap (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi) i dr.

Prilikom unosa obavezno je da izvršite snimanje svakog koraka preko diskete u gornjem desnom uglu koja Vam se pojavljuje na prozoru koji popunjavate.


Link za ePijaca Srbije je:
pijaca.minpolj.gov.rs/admin/

a ponuda na:
pijaca.minpolj.gov.rs/ponuda/

U želji da prodate sve Vaše proizvode, srdačno Vas pozdravljam,

Stefanija Anđelković, dipl.inž.polj.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.352 sekundi
Powered by Kunena Forum