PODSTICAJI ZA KOPANJE BUNARA

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #505914

  У оквиру Конкурса за расподелу средстава за извођење радова на заштити, уређењу и коришћењу пољопривредног земљишта у 2022. години, објављеног од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управе за пољопривредно земљиште, између осталог, опредедељена су средства из буџета Републике Србије за ископ/бушење бунара.
  Право на средства може остварити физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства које је уписано у Регистар у активном статусу, ако је уписао у Регистар парцелу која се налазе на територији Републике Србије, ван територија аутономних покрајина и која је намењена за пољопривредну производњу и која је у његовом власништву.
  Износ средстава који се одобрава је до 80% вредности по дужном метру ископа/бушења бунара, односно до 3.000 динара по дужном метру ископа/бушења бунара без урачунатог пореза на додату вредност.
  Максимални износ средстава по поднетој пријави који може бити одобрен је 180.000 динара без урачунатог пореза на додату вредност.

  Пријаве на Конкурс се подносе закључно са 29.08.2022. године.

  Саветодавац за агроекономију
  Дипл.инг Слађана Петрић

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.